søndag den 3. juli 2011

Googlen tarjoukset PI Nortelin langattomien patentti jemma, tuo komedia paikkoihin et koskaan ajatellut mahdollista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/google-bids-pi-for-nortels-wireless-patent-stash-brings-comedy/:

Mahdollistaa surffaajien pelata Pac-Man sijaan todella aloittamista haku he osoittivat jopa täydellinen? Kun kävellä läpi episodi Burn Notice? Heitto internetin maaginen Intian bussi ? Kaikki suhteellisen normaaleja asioita yhdeltä Google, Inc., mutta näyttää siltä, ​​että Larry Page on ilmeetön käytös on todella peittelyyn aivan merkki. Aikana porukka hiljattain yrittää tarjota enemmän tykkää Apple, EMC, Ericsson, Microsoft, RIM ja Sonyn suikale Nortelin himoitun langaton patenttisalkku, Reuters raportoi, että Googlen näytelmiä olivat ... vähemmän kuin perinteiset. Sanotaan, että yhtiö tarjous 1902160540 dollaria ja 2614972128 dollari, joka tunnetaan paremmin matemaatikot kuin Brun jatkuva ja Meissel-Mertens vakio, vastaavasti. Hauskempi edelleen, Google päätti tarjota 3141590000 dollari (tiedätte, PI) kun tarjouskilpailussa oli 3 miljardia dollaria. Yksi nimeämätön lähteistä tiivisti bizarreness melko hyvin:


"Google oli hinnoittelun numeroita, joihin ei edes numeroita. Kävi selväksi, että he olivat hinnoittelun välinen etäisyys maapallon ja auringon. Yksi oli summa kuuluisa matemaattinen vakio, ja sitten kun se sai 3000000000 dollaria, he tarjouksen pi. Joko ne olivat äärimmäisen varmoja tai he olivat tylsää. "



Tai ehkä he vain äärimmäisen mahtava?

Googlen tarjoukset PI Nortelin langattomien patentti jemma, tuo komedia paikkoihin et koskaan ajatellut mahdollista alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 20:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink New York Times | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar