søndag den 3. juli 2011

Droid Bionic näennäisesti tyhjentää FCC, voi lopulta olla menossa kohti (US) kunniaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/droid-bionic-seemingly-clears-the-fcc-may-finally-be-headed-for/:


Onko tämä Droid Bionic, innokas tekemään Yhdysvaltojen debyytti vihdoinkin? Kun varaslähtö , se etsii enemmän ja enemmän kuin Motorolan Seuraava superphone voitaisiin inching yhä lähemmäksi, että vaikeasti "kesä julkaisu," uudella FCC arkistointi esittelee solujen viestintää laitteen EVDO, LTE, 700MHz radiot, Bluetooth, 802.11b / g / n WiFi ja induktiivista lataavan akun kansi. "Kurssi, harvat asiat ovat vielä salassa ennen elokuuta 7., joten on melko mahdotonta sanoa mitään varmuudella, mitä luurin olemme peering klo. Vihjeitä varmasti täsmää, kuitenkin, ja jos olit ajatellut ojensi vain vähäsen pidempi, ehkä ääriviivat edellä on vain mitä tarvitsi löytää kärsivällisyyttä (ja kaikki hänen ystävänsä).

Droid Bionic näennäisesti tyhjentää FCC, voi lopulta olla menossa kohti (US) kunniaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 09:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central | lähde FCC (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar