søndag den 3. juli 2011

Etelä-Korea aikoo muuntaa kaikki oppikirjoja digitaaliseen vaihtaa reput varten tablets vuoteen 2015 mennessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/south-korea-plans-to-convert-all-textbooks-to-digital-swap-back/:


No, että ylisuuret Kindle ei tullut oppikirjan tappaja Amazon toivoi se olisi, mutta ainakin yksi maa liikkuu eteenpäin aikoo keventää kuormaa sen sukupolven Samsung execs. Etelä-Korea ilmoitti tällä viikolla, että se aikoo käyttää yli 2 miljardia dollaria kehittää digitaalisia oppikirjojen korvaa paperia kaikessa kouluissa vuoteen 2015 mennessä. Oppilaat pääsisivät käyttämään paperitonta oppimateriaalit mistä pilvi-pohjainen järjestelmä, jolla täydennetään perinteistä sisältöä multimedia koulun toimittama tablets. Järjestelmä mahdollistaisi myös homebound opiskelijat kiinni siitä työstä etänä - ne eivät harjoitellaan taekwondo on virtuaalinen matto, mutta voisi osallistua matematiikan tai lukemisen oppia poissa koulusta, esimerkiksi. Molemmat ohjelmat selvästi tarjoavat merkittäviä etuja maan koulutusjärjestelmässä, mutta älä odota nähdä vastaavaa ratkaisua pop up lähempänä kotia - jossa Yhdysvaltain väestöstä numerointi kuusinkertainen liittolaisemme Kaukoidässä, monet tulevaisuuden johtajia voitaisiin kuljettaa paperia vielä pitkään.

Etelä-Korea aikoo muuntaa kaikki oppikirjoja digitaaliseen vaihtaa reput varten tablets vuonna 2015 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 06:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MIT Technology Review | lähde Chosunilbo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar