lørdag den 30. april 2011

Plex soittaa mukava teidän Honeycomb liuskekivi jälkeen sovellus päivittää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/plex-plays-nice-with-your-honeycomb-slate-after-app-update/:


Olemme kehui Plex on aiemmin antaneet meille box-vapaata XMBC ja se ihmeellinen median taito . Ongelma on, sen sovellus ei ollut optimoitu Honeycomb OS ja upsized näytön kiinteistöjä Android laatat - tähän asti. Kun päivitetty koodi tulee tabletti-ystävällinen asettelujen ja nopeasti vieritys kaikissa ruudukon ja luettelon näkymät, jotta voit zip kautta suuria paikallisia mediakirjasto. Se sisältää myös suoraan soittaa ja Internet streaming sans-koodauksen (kuten äskettäin uudistettu IOS app ) ja reaktiojärjestelmissä ne nyt vid mielihaluja. Parannukset palvelevat pienempiä Android-laitteet sekä, mikä tekee juuri tasa-arvoisempi app houkuttelevampi kuin koskaan ennen. Best of all, se on silti vain viisi taalaa.



[Kiitos, Andrew]

Plex soittaa mukava teidän Honeycomb liuskekivi jälkeen sovellus päivittää perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Plex | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar