lørdag den 30. april 2011

BlackBerry Bold Touch tekee lyhyen esiintymisensä RIM: n verkkosivuilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/blackberry-bold-touch-makes-brief-appearance-on-rims-website/:


Kuten ehkä olette voineet havaita vuodesta lukuisia vuotoja on noussut viime kuukausina, RIM on ilmeisesti tulossa asetettu debyytti uusi kosketusnäyttö varustettu BlackBerry Bold klo BlackBerry Maailman ensi viikolla. Vaikka vielä ei täysin virallisesti, että on nyt kaikki vaan vahvistanut RIM itse, mikä lyhyesti esillä teaser kuvassa yllä verkkosivuillaan ennen vetämällä se tuntemattomasta syystä. Kuten huomaatte, RIM ilmeisesti voinut auttaa itseään ja lupasi, että se on "rohkea askel eteenpäin", ja näyttää siltä, ​​että puhelin on yllättäen käynnissä BlackBerry 7, joka viime aikoihin asti tunnettiin paremmin OS 6.1 . Tietenkin, että on tuskin ainoa uutinen me odotamme on ratkaista BlackBerry World, ja voit olla varma, että siellä on rohkea sanaleikkeihin ja tuoda se kaiken sinulle.



[Kiitos, Matt]


BlackBerry Bold Touch tekee lyhyen esiintymisensä RIM: n verkkosivuilla perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 18:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrackBerry | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar