lørdag den 30. april 2011

Amazonin pitkä pilvi poikki osoittaa vaara monimutkaisuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q6ycfWdA09Y/amazons-lengthy-cloud-outage-shows-the-danger-of-complexity.ars:


Punertava, luja, ja Quora olivat monia sivustoja, jotka meni äskettäin takia pitkään poissa käytöstä Amazonin pilvi palvelut. Torstaina 21. huhtikuuta Amazon Elastic Block Store (EBS) meni offline-tilassa, jolloin monet Web-ja tietokanta-palvelimet riippuen että varastointi rikki. Vasta pääsiäispäivä (24. huhtikuuta) oli palvelun palautettu kaikille käyttäjille. Amazon on nyt julkaistu pitkä kuvaus kuvataan, mikä meni pieleen ja miksi epäonnistuminen oli sekä niin katastrofaalinen ja niin pitkiä.


Amazon on cloud computing datakeskusta viidellä paikkakunnalla ympäri maailmaa, Virginia, Pohjois-Kaliforniassa, Irlannissa, Singaporessa ja Tokiossa. Kullakin alueella, palvelut on jaettu, mitä yhtiö kutsuu Saatavuus alueet: fyysisesti ja loogisesti erillisiä ryhmiä tietokoneita. Tämän rakenteen ansiosta asiakkaat voivat valita tason irtisanomisen, että he tuntevat parhaiten sopivan, hosting useilla alueilla tarjoaa eniten luotettavuutta, mutta suurimmat kustannukset. Hosting useilla Saatavuus alueet samalla alueella on halvempaa, ja suojaudutaan ongelmista jollakin alueella.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar