lørdag den 30. april 2011

Kysy Engadget: paras verkostovarmistus ratkaisu useita tietokoneita?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/ask-engadget-best-network-backup-solution-for-multiple-computer/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Steve, joka tuntuu olevan todistaa College Yleistys väärä isossa tavalla. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Olen opiskelija ja Päivitämme intranet / verkko-ominaisuuksia minun veljeys. Yksi idea on luoda verkosto ajaa varmuuskopiot kullekin jäsenelle kodissaan. Meillä on jo verkkoasemaan ovat kaikkien käytettävissä kytketty ( noin 40 henkilöä Ethernet-kaapelilla), joten raaka varastointi ja infrastruktuuri on olemassa. Mikä on hyvä varmuuskopiointiohjelma, joka on cross-platform (Mac ja Windows) ja vapaita tai suhteellisen halvalla? Lisäksi kun varmuuskopio-ohjelmisto on käytössä, mitä olisi ryhdyttävä toimiin turvallisuuden varmistamiseksi kunkin jäsenen tiedot? Kiitos! "


Kaikki ohjelmisto narkomaanit (tai frat ylläpitäjät) siellä hoitoa säestää? Tuntuu yhteinen ongelma, itse asiassa, ja olemme enemmän kuin varma, että joku tarttuisi että 4,0 GPA on vastaus. Heitä teidän kommentteja alla.

Kysy Engadget: paras verkostovarmistus ratkaisu useita tietokoneita? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 22:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar