lørdag den 30. april 2011

AT & T tuo HSUPA on Atrix 4G ja Inspire 4G, yksi edellyttää WiFi ladata päivityksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/atandt-brings-hsupa-to-atrix-4g-and-inspire-4g-one-requires-wifi/:


Jos olet hieman, ylpeä, mutta-tunne-kuristettu omistaja Motorolan Atrix 4G tai HTC Inspire 4G, sinun päivän hirvittävän hidas kuvat ovat lähes kautta - jälkeen joitakin alustavia testejä , AT & T on liikkuvan pois päivityksiä, jotka antavat "lisää mahdolliset tiedot nopeus "sekä HSPA + puhelimet oikeus tilauksesta . Inspire 4G: n patch myös "tehdä sähköpostitse perustaa prosessi paljon helpompaa", kun taas Atrix 4G todella saada pari päivityksiä, jotka väitetysti tuo paremman Bluetooth-yhteensopivuus, sormenjälki lukija suorituskyky ja akun (joka on aina plus) sekä kyseenalainen hyöty kääntämällä Atrix tulee EDGE hotspot, ja kolahtaa Android 2.2.2 toivottavasti korjata kaikki jäljellä SMS reititys vikoja . Varoituksen sana kuitenkin, sinun täytyy heittää Atrix ylös WiFi-verkkoa saada näitä herkkuja - kaikki GS maailma ei auta sinua.

AT & T tuo HSUPA on Atrix 4G ja Inspire 4G, yksi edellyttää WiFi ladata päivityksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 12:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET , Android yhteisön | lähde AT & T , HTC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar