lørdag den 30. april 2011

FCC avaa lattia yleisön kommentoimaan AT & T / T-Mobile paljon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/30/fcc-opens-floor-for-public-comment-on-atandt-t-mobile-deal/:


Koska maailman insinöörit eivät ole vielä keksiä tapa lukea ajatuksia internetissä (tai ollenkaan, viime pyysimme ), emme tiedä mitä ajatella kosi T-Mobile AT & T . Olemme melko varmoja, sinulla mielestä jonkinlainen, vaikka, ja jos haluat tulla kuulluksi, nyt on tilaisuus antaa Federal Communications Commission lukea teidän ajatuksia, perusteltu ottaa miten GSM-monopolia Yhdysvallat voisi tai ei ehkä toimi. (Puhu nyt tai vaietkoon iäksi, toisin sanoen.) Antaa lausuntoja, käy helposti lähde linkeistä, jos FCC on joitakin käteviä lomakkeet - yksi lyhyttä kommenttia, joista toinen koskee pitkiä kommentteja (jos olet liittää PDF asiakirja) ja yksi maaginen numero liittyvän menettelyn, joka on 11-65. Let 'em tietää, miten voit vaikuttaa, jos kauppa menee läpi, paremmin tai huonommin.



[Kiitos, Jeff]

FCC avaa lattia yleisön kommentoimaan AT & T / T-Mobile käsitellä perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 huhtikuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Punertava , Android Poliisi | lähde FCC (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar