lørdag den 30. april 2011

Tietojenkäsittelyasiantuntijat puuttua kova, kestävä kysymys "se mitä hän sanoi"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/computer-scientists-tackle-the-hard-long-lasting-question-of-t/:


Huumori: se mikä erottaa ihmiset koneista, GlaDOS alkaen HAL 9000, ja jopa hyvä pomo suuri pomo. Vuosituhansien huumori oli ilmeisesti unlearnable - joko sinulla oli sitä tai et - vaan kaksi University of Washington tietojenkäsittelyasiantuntijat on säröillä osa komedia koodia. He ovat kehittäneet algoritmi löytää mahdollisia innuendos yleisessä kielenkäytössä: "Se mitä hän sanoi" ilmaisin. Niiden lähestymistapa, kopioidaan "Double Entendre kautta Substantiivi Transfer" (poikkeava), käytetään "seksikkyys" luokitus sanat, adjektiiveja ja verbejä, mutta myös analysoida todennäköisyyttä vastaavien yhdistelmien esiintyy eroottinen kirjallisuus. Korkeammat arvot signaali suurempi TWSS mahdollisuuksia, ja tutkijat ovat menestyksekkäästi testasi ohjelman käyttäjien luoman sisällön sivustot kuten TWSSStories. Miksi tämä on hyödyllistä, sinä kysyt? Se on yksi etukäteen luonnollisen kielen käsittelyä, auttaa tutkijoita kodifioida taitavan ihmisen kieltä. Ajatelkaapa: yksi päivä, softball, kuten "Mielestäni tämä liha on liian iso minun pullat" voisi saada samaa "älykäs" vastausta tietokoneelta kuin teidän nuorten ystäviä.



[Kuva kautta Insley Unruh ]

Tietojenkäsittelyasiantuntijat puuttua kova, kestävä kysymys "se mitä hän sanoi" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 21:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Techworld Australia | lähde University of Washington | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar