søndag den 11. september 2011

Transformers: Dark of the Moon Blu-ray vuoksi 30. syyskuuta 3D versioksi myöhemmin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/transformers-dark-of-the-moon-blu-ray-due-september-30th-3d-ve/:


Sen lisäksi, että ukkosenjohdin varten Blu-ray vs. HD DVD sotia , Transformers -sarjan myös keräsi joitakin suurimmista HD myynnin koskaan , ja nyt näemme, jos uusin merkintä, Dark of the Moon, pitää jopa että suuntaus . Paramount on ilmoittanut ilmestyy 30 syyskuu vuonna Blu-ray/DVD combo muodossa hintaan € 19.99, jossa "deluxe" release lukien Blu-ray 3D odotettavissa "lähikuukausina". Ei ole mitään yksityiskohtia siitä mitään ekstroja mukana tässä julkaisussa, mutta näyttää siltä PHE on menossa Avatar reitti ja säästää ne myöhempää. Niille ennakointi 3D julkaisu , toivottavasti tämä ei ole yhtä samanlainen yksinoikeus ajan, mutta kunnes levy on tosiasiallisesti ilmoittivat emme oleta mitään. Jos 154 minuuttia Michael Bay räjähdysmäisesti asioita kuulostaa hyvältä ajatukselta sinulle, tarkista jälkeen taukoa lehdistötiedote ja aikataulu että perjantai off - sinulla on jossain olla.

Jatka lukemista Transformers: Dark of the Moon Blu-ray vuoksi 30. syyskuuta 3D versioksi myöhemmin


Transformers: Dark of the Moon Blu-ray vuoksi 30. syyskuuta 3D versioksi myöhemmin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 21:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar