søndag den 11. september 2011

Viikko Apple: julkaisemisen Pippin, menetti iPhone 5, ja enemmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8FyvKugNM8A/week-in-apple-publishing-on-the-pippin-lost-iphone-5-and-more.ars:


Huipputason Apple uutisia tällä viikolla mukana joitakin uusia iPhone 5 huhuja, muka "vuotanut" iPhone 5 valokuva, ja outoa jos "puuttuu" iPhone San Franciscossa. Mutta se ei ollut kyse iPhonen 5; Keskustelimme myös päivityksiä joihinkin Applen uusin patentti taistelut, haastatteli kehittäjä, joka oli pelin julkaistu Pippin, ja enemmän. Lue kiinni siitä viikon uutinen!


Googlen HTC: ottaa nämä patentit, pitää taistelevat Apple : Google on antanut HTC yhdeksän patentteja käyttää vastaan ​​Apple tuomioistuimessa: neljä uutta oikeusjutun ja viisi vanhan. Koska milloin Google tullut patentti keiju anyway?


"Levitettyä" valokuva ehdottaa iPhone 5 kamera ei paljon päivitys : valokuva, joka näyttää ovat ottaneet iPhonen 5 prototyyppi on vahingossa lähetetty Flickr by Apple insinööri. Katso kuva ja sen metatiedot ehdottaa seuraavan sukupolven iPhone voi todellakin urheilu 8MP kamera, mutta kuvanlaatu ei todennäköisesti parantaa lainkaan.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar