søndag den 11. september 2011

Hackathon Never Sleeps

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hQl4PH6xue4/:

DSC_0048

Se on ollut vakaa 12 tuntia, koska Häiritä hackathon alkanut, ja asiat menevät hieman Loopy. Suurimmaksi osaksi tämä paikka on aika hiljainen. Meillä on muutama ratapölkyt kulmiin, ja lähes jokainen helppo kohde tässä rakennuksessa on vallattu. Mutta suurin osa hakkerit ovat hereillä, koodaus pois.


Ja hyvästä syystä - 500,000 dollari on vaakalaudalla, muun mahtavia palkintoja.


Jokainen pöytä on täynnä Trash - Red Bull, Doritos, Snapple, ja melko vähän olutta. Pizza on täysin purettu, ja nyt kiinalaista ruokaa näyttää olevan tärkein vetonaula. Valitettavasti levy pula saanut jotkut ottaa asiat omiin käsiinsä ja repiä pizzalaatikot käyttää kuin make-shift levyt.


Toinen tapahtuma oli tulivuoren massiivisen benji-Dart sotaa. Mukaan hakkerit "satoja Tikka lensi huoneen läpi." Totisesti, olen melko varma, että enintään muutamia kymmeniä darts tässä rakennuksessa, mutta varmaan se oli eeppinen kuitenkin.


Saan valmis kutsua sitä yö, mutta nämä hakkerit tämä on vasta alkua. Edistystä on tapahtunut, mutta monet ovat myös kohdanneet muutamia hikka matkan varrella. Ping Pong Hero App me mainita aiemmin oli jo Bluetooth kysymyksiä, kun taas Ryan Tsukamoto n AR ilma rummut ovat joutuneet varsin este - iPad craptacular eteen päin kamera.


Silti määritys näyttää olevan kaikkein hallitseva tunne huoneessa, ja ei ole epäilystäkään mielessäni, että huomenna tuovat monia menestystarinoita.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar