søndag den 11. september 2011

@ Shopr Yhdistää ostajien ja myyjien Twitter

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:

@AtShopr

Ei kulu päivääkään, etten näe yksi Twitterin käyttäjiä Seuraan Tweet pyynnön kohteen, kuten viime hetken lippuja, tai postitse noin vastikään käytettävissä kohteen, kuten asunto vuokrattavana. Kuten Twitter on tullut de-facto lähetysverkko , osa sisällöstä on jaettu pyörii ostamalla ja myymällä kohteita kautta käyttäjien sosiaaliseen ryhmään. @ Shopr, joka kehitettiin TechCrunch Häiritse hackathon viime 24 tunnin aikana, on käynnistää niin palvelu, joka vastaa ostajat ja myyjät Twitterissä. Se on eräänlainen kuten Craigslist ja Twitter.


Periaatteessa @ shopr käyttää Gnip louhia Twitter firehose ihmisille myydä asioita ja haluavat ostaa tuotteita. Palvelun perustajat kertovat minulle, että heidän ensimmäinen tutkimus tällä hetkellä noin 7000 Tweets tunnissa liittyvät kaupankäyntiin ja ihmiset haluavat ostaa ja myydä tuotteita (yli 5000 myymällä liittyviä Tweets lähetetään tunnin välein).


Ostajat voit hakea @ shopr sivuilla, määrittämällä kohteen haluttuun ja niiden sijainnista. @ Shopr täsmää ostajille sopiva Twitterin käyttäjät, jotka ovat tweeted noin kohteen myydä. Ostajat voivat myös Tweet @ ShoprBuy mitä he haluavat ja missä he haluavat sitä ja palvelu asti Tweet takaisin, kun he löytävät halutun kohteen. @ Shopr ansiosta myös käyttäjä näkee kuvia kohtaan samoin.


Jos olet myyjä ja sinulla Twittra lähettämistä kohteen @ shopr tulee pinta viestejäsi heidän hakukoneen kunhan ne tehdään selväksi, mitä he myyvät ja missä he myyvät sitä. Myyjät voivat myös Tweet @ ShoprSell mitä he myyvät, sijainti ja lähtöhinta, ja @ shopr täsmää tätä pyynnöstä ostajalle.


Ja ajatus, joka oli vain syntynyt 24 tuntia sitten @ shopr tiimi on vakuuttunut useita lähikaupat osallistua niiden myynti palvelu. Paikallinen San Francisco Rei listaus useita pyöriään, telttoja ja reput (vuodesta REI Brand) kanssa atShopr. San Francisco kirjakauppa Koiran Eared Kirjat olet lueteltu joitakin varastojaan, Lost Weekend Video tullaan lähettämistä niche-genren elokuvista ja muistoesineitä, Music Store Vesimies Records ovat myös laittaa hieman niiden kirjaa myyntiin palvelun kautta.


@ Shopr sanoo, että tällä hetkellä halutuimmat kohteet Lähetetty Twitterissä mukana polkupyöriä, kirjoja, asunnot, liput. Mikä tekee palvelun ainutlaatuiseksi se, että sen avulla myyjät ja ostajat voivat kasvaa myös Twitter sosiaaliseen ryhmään, joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi sekä ostajat että paikallisten kauppiaiden ja tuotemerkkejä.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar