søndag den 11. september 2011

Onko Motorola liittymällä Facebook puhelin kelkkaan sen EX225?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:


Hassua vain sattui yli vuoden Bluetooth SIG: n verkkosivuilla: ryhmä voi olla vain outed Motorolan ensimmäinen Facebook puhelimeen . Kuten Unwired View oikeutetusti huomauttaa, EX225 todennäköisesti ominaisuus puhelimeen joka pohjautuu BREW , sillä Android n navigointipainikkeiden on löytynyt mistään. Luuri ofers kaksi versiota, joka tukee dual-SIM-kortteja ja toinen että mahtuu vain yksi. Lisäksi lähes identtinen versio, EX226, näkyy erillinen listaus, josta puuttuu pahamaineisen "F"-painiketta. Molemmissa malleissa on yhteinen 2,4 tuuman TFT-LCD-näyttö, 3 megapikselin kamera ja viiden rivin QWERTY-näppäimistö - yhdessä kookkaan pullistuma alareunassa laitteen takapuolella. Siinä kaikki olemme tällä hetkellä, mutta näyttää siltä, ​​että tila ei saa olla liian huolissaan asiasta Moto.

Onko Motorola liittymällä Facebook puhelin kelkkaan sen EX225? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 15:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Unwired View | lähde Bluetooth SIG (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar