søndag den 11. september 2011

Scout Observer korvaa sotilaallinen Satcom saa virtansa iPhone 4

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:


Jos haluat kanavan sisäinen MacGyver, siellä on työkalu, joka ... odotetusti, se on powered by älypuhelin. Liittämällä iPhone 4 Scout Observer työkalupakki, se muuttuu spektrianalysaattori , tehomittari, yleismittari ja Low Noise Block Downconverter (LNB). Englanti, että laitetta avulla voit löytää ja tarkistaa satelliittien signaalit (mukaan lukien muut liikkuvat signaalit), mitata niiden vahvuus, ja määrittää GPS sijainti (muun muassa ). Kuuden punnan laite korvaa standardin 160 punnan Satcom terminaali, joten se on täydellinen tarvike peitetoimista - jos ne ovat erilaisia ​​romps haluat viikonloppuna. Yhtiö on nyt hyväksyä ennakkotilauksia kuljetusta varten joskus vuonna Q4, ja toivoo roll out versiot muita puhelimia lähitulevaisuudessa.

Scout Observer korvaa sotilaallinen Satcom saa virtansa iPhone 4 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 14:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Partiolainen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar