søndag den 11. september 2011

Meet Kymmenen häiritä hackathon Hakkerit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7PzKXg6hTw/:

Untitled


Tässä kymmenen hakkereita tapasimme tänään Häiritä hackathon. Nämä ihmiset ovat steeled itsensä välipala ruokaa ja kahvia ja hakkerointi pois tälläkin hetkellä.






Rob Banagale


Rob Banagale on perustaja uuden tuotteen käynnistää at hackathon, joten aiomme antaa hänen debyytti nimi. Sanoin: Rob, "Se on uusi identiteetti palvelun, jonka avulla voit edustavat itseäsi kuvasarjoja." Emme ole aivan varma, mitä se tarkoittaa, mutta olemme innoissamme näkemään.


Pari Rob on tech sankarit ovat Steve Jobs, ja Arthur C. Clarke. Hänen rakkain hetki hackery oli, kun hän lisäsi Twitter yhdentymisestä elävää musiikkia chatista elävän musiikin ystäville. Hän näyttää viileä, mutta hänen kuvansa kertoo kaiken. Blue Steel, vauva.


Hän perustuvat ulos Seattle, mutta jos haluat saada yhteyttä Rob, koukku hänen kanssaan Twitterissä: @ jetsetter








Conrad Rushing


Conrad on paha rannekanavaoireyhtymä, mutta hän on yhä valmis ja raring menemään. Kuten CTO, hän käynnistää hänen uuden tuotteen Häiritä käynnistysvaiheessa Battlefield. Ilmeisesti hän oli hieman harva kanssa yksityiskohdista, mutta hän käynnistää ei ole ainoa syy hän on täällä.


Conrad etsii palkata, ja hän teki suuren valinnan etsivät täältä. Pari hankkeita hän työskentelee aikana hackathon ovat automaattisen koodauksen järjestelmän kielen käsittelyyn, ja rakennuksen alkeellinen webapp perustuu hänen API ajoissa käynnistää.


Jotkut Conradin sankarit ovat Steve Jobs, Larry Wall, ja Kevin Mitnick. Etsi hänet Twitterissä: @ crushallhumans








Monica haluat


Monica on kolmannen vuoden opiskelija Berkeleyn, ja tämä on hänen ensimmäinen matka hackathon. Hän on täällä ryhmä kokeneempien hakkereita, ja sanoi hän tunsi jo tulla. "Jokainen kertoo minulle, että hackathon on sellainen käännekohta ihmisten elämässä. Minun oli pakko tulla. "


Hänen ryhmänsä on aivoriiheen läpi muutaman hakkerointi ideoita, mutta asiat ovat edelleen ilmassa. Onneksi suurin osa paine on pois Monica. Hän tästä kokemuksesta, ei käteisellä.


Haluatko yhteyttä Monica? Tarkista hänet ulos Twitterissä: @ monicato








Maria Nasioti


Maria lensi melko tapoja tulla meidän hackathon (Hän on kotoisin Kreikasta), mutta hän näyttää stoked olla täällä. Ja olen henkilökohtaisesti melko stoked hän on täällä myös. Maria on designer BugSense. Heillä on useita eri tuotteita toimii / markkinoilla, mutta tämän päivän projekti on nimeltään Ping Pong Hero.


Se on pohjimmiltaan tapa käyttää Android puhelinta ping pong meloa ja pelata virtuaalinen tennistä Sans pöytä, pallo, tai todellinen mela. Sovellus jopa jakaa reaaliajassa tulokset ja tilastot ystävillesi, jotka eivät näe toimintaa livenä. Very cool.


Maria näkökulmasta ylpeys on Bug Sense, kuuden kuukauden ikäinen käynnistyy yli 1000 aktiivista käyttäjää. Jos tuntuu jutteleminen hänet, vierailla hänen Twitter: @ Maria_Nas


<


Ingen kommentarer:

Send en kommentar