søndag den 11. september 2011

Ecko Zip korvanapit pumppu sävelet kautta toimiva vetoketju, voit pudottaa lentää julkisuudessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/ecko-zip-earbuds-pump-tunes-through-a-functioning-zipper-let-yo/:



Me tiesimme jo, että New Jersey oli pesäpaikka henkilökohtaisen äänen innovaatioita, joten siinä varmasti tullut minään yllätyksenä, kun Garden State n ECKOUNLTD (Ecko Unlimited, jossa on ripaus Jersey Shore) osuma niskaamme sen liuta uusia Stylz. Olemme eniten uteliaita uuteen Zip "silmuja , jotka korvaavat perinteiset johto toimiva vetoketju, oletettavasti pitää, että yhä niin yleistä sotkeutumista kysymystä crampin "tyyliisi. Näiden nappikuulokkeiden beauts asettaa sinut takaisin vain 30 papuja - tai noin puoli tusinaa annosta Ron Ron Juice. Muut tarjoukset ovat 13 dollaria Zone nappikuulokkeet, 15 dollaria Chaos II (että Chaos olin pälkähästä), 20 dollaria Stomp, 25 dollaria Lace (jotka sisältävät kengännauha jäljittelevät johto), ja 40 dollaria Chain, joka, kuten arvasit, ominaisuuksia helmillä koira-tag ketjun johto. Kyseisillä hinnoilla emme odota tähtien akustiikka, mutta jos olet Rockin 'ulos mihinkään näistä budz, olet todennäköisesti eniten huolissaan Hyvältä näyttää. Eikä mikään kertoo kuuden pack kuten vetoketjut ja ketjut.

Jatka lukemista Ecko Zip korvanapit pumppu sävelet kautta toimiva vetoketju, voit pudottaa lentää julkisuudessa


Ecko Zip korvanapit pumppu sävelet kautta toimiva vetoketju, voit pudottaa lentää julkisuudessa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 19:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar