søndag den 11. september 2011

Kysy Engadget: paras sub-400 dollaria työpöydän näytönohjain markkinoilla?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/10/ask-engadget-best-sub-400-desktop-graphics-card-on-the-market/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Jamie, joka aivan sattumalta olla keskellä uuden tietokoneen rakentaa. Jos etsit lähettämään tiedusteluun oman, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Olen uusi koko näytönohjain juttu, ja voisi käyttää hieman apua. Haluan pystyä pelaamaan kaikki Uusimmat elokuvat (Crysis 2, esimerkiksi) on korkein asetukset, pitäen hinnan mahdollisimman alhaisena . Olen rakentaa oma tietokone ja olla varattu tietty määrä rahaa kunkin kohteen, jossa on $ 400 500 dollaria suurin budjetti GPU. Kaikki apu on tervetullutta! "



Se ei ole tarkalleen "budjetti" millään venyttää, mutta se on silti tärkeää saada eniten for your buck. Niille, jotka ovat tulleet muutaman Benjamins uuteen GPU aikoina kuinka on teidän päätös työskennellyt ulos sinulle? Apua mies Pelaaja ulos - vaikka se merkitsee antaen hänelle FPS etu.

Kysy Engadget: paras sub-400 dollaria työpöydän näytönohjain markkinoilla? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 syyskuu 2011 22:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar