søndag den 11. september 2011

Spotify ja Ford tiimi yhdessä esitellä Music Service toteutti ensim-autointegraatio

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0qLwg_MSwUY/:

FordSync1

Tänään kello TechCrunch hackathon, Ford, toiseksi suurin autovalmistaja Yhdysvaltojen joukkue Spotify, nopeasti kasvava ruotsalainen musiikkipalvelu, että äskettäin saapuneet Yhdysvalloissa, osoittaa nykyinen mahdollisuuksia auto-app innovointi sekä uudet ääni aktivoitu Ford SYNC -järjestelmä. Vain selventää: Tämä ei ole "virallinen kumppanuus", se on vain viileä hakata tarkoitus osoittaa, kuinka helppoa on integroida SYNC. Niille tunne, Ford SYNC on ajoneuvoon viestintä ja viihdejärjestelmä, joka mahdollistaa kuljettajien handsfree-puheluita sekä ohjata musiikin ja muiden autoon viihdettä ikioman äänijänteitä. SYNC viimeksi lisätyt integroinnin AppLink (vuonna 2011 Fordin Fiestas toistaiseksi) mahdollistaa hands-free-käyttö älypuhelimen apps autossa.


Tällä hackathon tänään, Ford tarjosi kehittäjille mahdollisuuden oppia lisää SYNC n API ja osoittavat, kuinka integroida sovellukset kuten Spotify tulee SYNC. Tämä on Spotify ensimmäinen autossa integraatio, ja se on edelleen ensimmäinen hakata, mutta se on ihan hyvä alku. Toivomme tästä tulee pitkäaikainen Ford / Spotify strategiaa.


Valtava kasvu älypuhelin Apps on luonut tarpeen ja mahdollisuuden tarjota samoja puheohjattu ratkaisu apps että kuljettajat käyttävät nyt autossa - mutta sillä on myös pysytellä turvassa. "Katsokaa ma ilman käsiä!" Ei koskaan jotain haluat kuulla taas autoon jonkun kanssa. SYNC tarjoaa käyttäjille kautta ääni apua, joka pystyy helposti hallita auton multimedia-ja App toiminnot, ja AT hackathon tänään Spotify on alukseen istuimelle.


Mukaan Julius Marchwicki, SYNC AppLink ohjelman johtaja, TC hackathon oli täydellinen paikka käynnistää antaa kehittäjille heidän tarvitsemansa tiedot Fordin uusi API ja SDK saada kehittäjät hakkerointi on autossa viihde ja App hyvyyttä.


Joten mikä on mahdollista kehittäjille SYNC AppLink tässä vaiheessa sen kehitystä? Kun työskennellään SYNC-yhteensopivan älypuhelimen sovelluksia, kehittäjät voivat luoda ääni käyttöliittymän avulla Sync'in ajoneuvoon puheentunnistuksen järjestelmä, kirjoittaa tietoja radion pään näyttö tai ajoneuvoon kosketusnäytön avulla tekstin puheeksi moottori, ajoneuvoon meny järjestelmä antaa komennot niiden Mobile App, ja ajoneuvon tiedot, kuten nopeus, GPS sijainnin ja polttoainetalouden. Kaikki hyvää kamaa tietää, ja on mukava nähdä Fordin, yritys, joka ei näytä niin kuuma muutama vuosi sitten päästä sisään innovaatio juna.


SYNC AppLink on saatavilla 10 mallia (Ford ajoneuvot) alkaa vuonna 2012, kuten Ford Fusion, Fusion Hybrid, Mustang, Shelby, Fiesta, F-150, ja enemmän.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar