søndag den 11. september 2011

Taiteilijat hakata Sony Ericssonin Xperia-puhelimet nähdä näkymättömän maailmankaikkeuden, käytä tulta flash

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/11/artists-hack-sony-ericssons-xperia-phones-to-see-the-unseen-uni/:


Useimmille meistä, kännyköiden ovat kutoma, soittaa ja ehkä satunnaista Tweet, mutta mitä tapahtuu, kun luovutettava joitakin maailman luovia mieliä? Antaa hakkerit, taiteilijat ja intellektuellit vapaat kädet sotku eri Xperia -puhelimet , Sony selville miten pystyy sen puhelimia todella on. Käyttämällä muutamia säätöjä ja hakata, taiteilijat pystyivät luomaan asennusta hengittää tulta, kun otat valokuvan, kauko-ohjattava vene GPS ja pyörä, joka käyttää värillisiä valoja täsmentää salaisuus sanat näkyvissä vain kiinni kameraan. Kun Sony pyysi astrofyysikko Joshua Peek antaa sen mennä, hän otti koko taivaan kartat ja kaukoputken kuvatietoja rakentaa sovelluksensa up-Lähinäkymä sähkömagneettisten kuvioita taivaalla. Pyöristää projekti, muusikko Annabel Lindquist koostuu laulu perustuu äänet Pariisissa hän tallennettu Arc . Nyt, jos he voisivat vain mod yhdestä välttää katkenneet puhelut, olisimme kaikki asetettu. Videoita heidän kekseliäisyytensä toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka lukemista Taiteilijat hakata Sony Ericssonin Xperia-puhelimet nähdä näkymättömän maailmankaikkeuden, käytä tulta flash


Taiteilijat hakata Sony Ericssonin Xperia-puhelimet nähdä näkymättömän maailmankaikkeuden, käytä tulta salama alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 syyskuu 2011 04:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Xperia Studio | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar