søndag den 11. september 2011

Hackathon Highlights: Henkilökunta suosikkeja Häiritä SF hackathon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:

scaled.IMG_2533

Se on ollut lähes 24 tuntia alusta hackathon ja hax0rs ovat hax3d. Olemme nähneet 130 hankkeelle senkin vain 60 sekunnin pituista, kaikki luodut alle 24 tuntia.


Vaikka kaikki hankkeet olivat ihania (oikeasti - tämä oli ehkä meidän paras hackathon vielä), joista osa on todella löydetty oikea avain TechCrunch kirjoittajien yleisössä. Missään tietyssä järjestyksessä (ja mitään viitteitä siitä, ketkä voivat kävelymatka voittaja), Osa henkilökunnasta suosikit:


ClubReport - Antaa sinulle live audio stream seuroja ympäri kaupunkia, auttaa sinua selvittää, kumpi haluat hopista.


Justabout - About.me yrityksille. Helppo, 30 sekunnin sivustot yrityksille, ensisijaisesti tarkoitettu ryhmä heidän sosiaalisen verkon tilit yhteen helppo löytää paikka.


Sää Checker - Mashup Weather Underground ja Google Calendar. Skannaa automaattisesti kalenteriin tulevista tapahtumista, ja varoittaa, jos sääennuste tuohon on kääntynyt huonompaan suuntaan.


SportBot: seuraa ja analysoi tweets noin urheilutapahtumien ja luo live blog-esque teksti yhteenveto tapahtuman perustuu pois suosittu tweets.


Ex-Rated: Voit arvioit Exes ja tutkia luokitukset mahdollisia kosijoita.


Katsotaanpa Juo Tonight: Punch kännykkäsi, vastaa muutamaan kysymykseen, ja se tulee hälyttää kun muut lähistöllä etsivät muukalaisia ​​juoda


@ Shopr - vastaa ostajien ja myyjien Twitterissä. Se on eräänlainen kuten Craigslist ja Twitter. Periaatteessa @ shopr käyttää Gnip louhia Twitter firehose ihmisille myydä asioita ja haluavat ostaa tuotteita.


SharedRoll.com : Voit luoda ryhmän hallinnoima valokuva-albumit lennossa.




Packmule - Toinen helppo käyttää ryhmä valokuvien jakamiseen työkalu.


Where Is Waldy? - "Wheres Waldo" Sillä oikeita valokuvia. Valitsee automaattisesti kasvot kuvan ja tehtäviä käyttäjä löytää se.


PassMyWill: "Your Will Online-Assets". Jakaa teidän sosiaalisia verkostoja salasanat teidän luotettujen rakkaansa jälkeen kuolet. Vai ei olet kuollut määräytyy sosiaalisen verkoston toimintaa, jota seuraa Kuolleen miehen kytkin E-mail.


Diskly: suoraa palautetta DJ reaalimaailman paikka. Etsii iPod kirjaston kappaleita samanlainen kuin tällä hetkellä pelaa paikka, ja voit ehdottaa niitä, DJ.


Kersantti Shame: Voit luoda tehtäviä itse, anna kersantti Shame mahdollisuus lähettää Facebook-seinälle. Fail lopeta tehtävä (määräytyy vai ei olet tarkistanut osaksi teidän tehtävänne esiasetettu monta kertaa)? Kersantti Shame soittaa sinulle julkisesti.


SlideJoin.com - palvelu, jonka avulla voit seurata yhdessä dia-esityksiä suoraan puhelimesta.


Karpool: "Helpoin tapa järjestää carpools ystäviesi kanssa." Kirjaudu sisään numero, lisää ratsastajia, ja aloittaa matkan. Karpool näyttää RIDER nykyinen sijainti, ja onko he ovat valmiita lähtemään.


MilkMe.co: Uh oh - olet melkein loppu maitoa! Teksti "Lisää maito" on säädetty puhelinnumeron, ja maitoa saapuu seuraavana päivänä. Vain Isossa-Britanniassa kuin se perustuu Tescon API.


Facefuse: Käyttää iOS 5 n kasvojentunnistusjärjestelmä yhdessä Face.com n kasvot API. Kun kasvot tunnistetaan, se palauttaa Wik


Ingen kommentarer:

Send en kommentar