søndag den 11. september 2011

Missä olit # OnSept11?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eOsoupvx1TM/:

WTC Sept11

11 Syyskuu on meidän sukupolvemme JFK salamurhan: jokainen muistaa, mihin ne olivat kyseisenä traumaattinen päivä. Olitpa olivat lähellä iskut New Yorkissa, Washington, ja Pennsylvaniassa tai katsomassa kauhua kaukaa, se on päivä, joka muutti maamme ja monet elämämme. Tänään on täynnä muistotilaisuuksia ja jatkuva tv-lähetyksiä, mutta jotkut kaikkein kirvelevä muistikuvia ovat jo todellisuutta viserrys jossa ihmiset jakavat missä he olivat ja mitä he tekivät.


Jeff Jarvis , joka oli lähellä World Trade Center, joka päivä, tänään on Tweeting pois hänen vahva muisto siitä, mitä se oli olla Ground Zeron (Valitettavasti hänen Twitter-tilille sai korko-rajoitettu lyhyesti, koska hän oli Tweeting niin paljon, mutta nyt palautuu). NPR: n Andy Carvin kokoaa monia tweets ja rebroadcasting niitä käyttämällä # OnSept11 hashtag (hän on myös kerää ne Storify täällä ).


Jokaisella on muisti siitä, missä he olivat ja miten tuntui. Asuin San Francisco tuolloin ja heräsi uutiset. Tämä oli heti ensimmäinen kone osui World Trade Centeriin ja kukaan ei tiennyt mitä oli tekeillä. Painoin TV ja vaati tyttöystäväni New Yorkissa (joka on nyt vaimoni). Hän oli Fifth Avenue katsomassa savu roju yhdestä tornit. Sitten toinen kone osui, puhelut eivät mene läpi enää, ja maa tuli screeching pysähtynyt. Ainakin muutaman päivän. Lentokoneet olivat maadoitettu ja kukaan ei mene lähelle korkea rakennus tahansa. Missä olit # OnSept11?





Jeff Jarvis

Näin ihmiset käyttävät mitään, vaikka Snapple Iced Tea, pestä pöly pois itse. # 911




Ingen kommentarer:

Send en kommentar