torsdag den 28. april 2011

Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:


Shake Paino ei ole, mutta 21. vuosisadan harjoitus ratkaisuja mennä, Tweet_Fit varmasti on potentiaalia saada ihmiset puhumaan - tai ainakin, Tweeting . Kehittämä UK suunnittelun opiskelija, yhdistetty kuntosali lisävaruste pitää loppuun standardin käsipaino ja lähettää päivityksiä kimittää huomioon, kun aloittaa ja lopettaa harjoituksen. Ota se viesti, ja se opastaa täydellisen kippurassa. Tweet_Fit suunnittelija toteaa, että se tarjoaa uudenlaisen tavan kouluttajien seurata asiakkaidensa ja voidaan kannustaa tervettä kilpailua ystävien kesken. Koska se ei tee bragging siitä, kuinka paljon voit penkki yhtään helpompaa, mutta sitten Tweeting kutsu ase show on niin persoonattomia. Tweet_Fit on vielä prototyyppi, mutta voit tarkistaa videon Twitter-pohjaisten käsipaino toiminta tauon jälkeen.



[Kiitos, Fraser]

Jatka käsittelyssä Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video)


Tweet_Fit tweets kun hiki vanhusta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 14:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Fraser Spowart | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar