torsdag den 28. april 2011

Stephen Elop: Nokia saa rakentaa vain yksi tabletti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/stephen-elop-nokia-wont-build-just-another-tablet/:


Apple on tabletti . Niin RIM . HP Palm liian pian tarpeeksi. Ja Android tablettia , etenkin käynnissä Honeycomb ... Niitä on kaikkialla - helvetti, vaikka Sony on muutama matkalla. Tämä jättää Nokian räikeä epäkohta näkyvästi poissa tabletti sotia. Ymmärrettävää, me arvata, koska yhtiön kiireellistä siirtymistä älypuhelimien strategiaa Windows Puh. Tämä ei tarkoita yritys on paikoillaan kuitenkin. Mukaan haastattelu Ylen tv-Suomessa, Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop suhtautuu hyvin laskettu lähestymistapa tabletteja, sanoen: "Me voisimme hyödyntää Microsoftin teknologiaan ja ohjelmistoihin, ja rakentaa Windows-suuntautunut tabletti, tai voimme tehdä asioita joitakin muita ohjelmia omaisuus, mitä meillä on. Tiimimme nyt on selvittämässä, mitä oikea tabletti strategia Nokia. " Toisin sanoen Nokia tutkii tablettia Windows 7 (epäilen), MeeGo ( kyseenalainen ), ja Windows Seuraava , eli että tabletti versio Windows 8 OS (todennäköisesti). Mutta tässä on eniten valaisevan vaihto peräisin hyvätapainen Kanadan:


Tällä hetkellä yli 200 erilaista tablettia markkinoilla, vain toinen niistä menee todella hyvin. Ja minun haaste joukkue En halua olla 201. tabletti markkinoilla, että et voi sanoa kaikista muista. Meidän on otettava yksilöllisesti Nokian tulevaisuuteen ja näin joukkueet tekevät kovasti jotain, joka olisi erottaa suhteessa kaikkeen muuhun, mitä tapahtuu markkinoilla.



Q. Joten et ole kiire?



Olemme aina kiire tehdä oikeita asioita, mutta olemme useimmiten kiire tehdä oikein.


Järkevää meille ja kaiut mitä olemme kuulleet Sonyn suhteellisen myöhässä pääsyä kuluttajien tablettia. Miksi Nokia rakentaa toisen me-too tabletti, kun se voi hyödyntää yhdistetty Microsoft / Nokia ekosysteemiä ja tehdä napata joitakin todellisia markkinaosuus ja tulos? Koko 20 minuutin haastattelu on mielenkiintoinen, koska Elop käsittelee irtisanomisia Nokian ensimmäinen Windows puhelin, Symbian, ja kilpailevat Applen ja Googlen. Hit lähde linkkiä koko paljon - tabletti keskustelu alkaa 10 minuuttia ja 32 sekuntia.



[Kiitos, Pauli N.]

Stephen Elop: Nokia saa rakentaa vain yksi tabletti perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 05:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar