torsdag den 28. april 2011

MIT: n muuntogeenisten virukset lisätä aurinko-solu tehokkuutta poronhoidon nanoputket

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/mits-genetically-modified-viruses-boost-solar-cell-efficiency-b/:


Wizards of MIT on tehnyt sen taas. Todettuaan keinotekoinen lehdet ja Operabots pois to-do lista, he siirtyi tehostamiseen aurinkokennoja. Niiden tekniikka yhdistää geneettisesti muunneltu versio M13-viruksen kanssa hiilinanoputkien, jotka on jo osoitettu lisäävän tehokkuutta. Valitettavasti jotkut nanoputkista parantaa aurinkokenno suorituskykyä, kun taas toiset estää sen - ja molempia on tapana kasata yhteen, tyhjäksi niiden hyödyt. Muutettu M13 virus voi kuitenkin erottaa kaksi sekä estää paakkuuntumista, olemme nähneet vastaavia käyttää tupakan mosaiikkiviruksen rakentaa parempaa elektrodeja . Lisäämällä virus-rakennetun värjätä-herkistyneet aurinkokennoja lisätehoa hyötysuhde lähes kolmanneksen, ja vain yksi ylimääräinen askel valmistusprosessi tarvittaessa uutta lähestymistapaa voidaan nopeasti kuluu olemassa olevia tuotantolaitoksia. MIT: osoittaa jälleen kerran, että virukset ovat hyviä muutakin kuin smiting vihollisesi.


MIT: n muuntogeenisten virukset lisätä aurinko-solu tehokkuutta poronhoidon nanoputkia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 19:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde MIT | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar