torsdag den 28. april 2011

Intelin Larsen Creek SSD vuotaa ulos, kiitos ASRock n Z68 emolevy

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/intels-larsen-creek-ssds-leak-out-courtesy-of-asrocks-z68-mot/:


Valmistajat vain eivät halua odottaa kahdeksas toukokuuta - he haluavat ilmoittaa niiden spiffy uusia Intel Z68 Express emolevyt nyt dang se, mitä seurauksia. No, emme voi oikeastaan ​​valittaa, varsinkin kun sanoi emolevyt paljastaa upouusi Intelin tuotteiden kaupassa. Yllä olevassa kuvassa on vedetty suoraan PDF mainosta ASRock Z68 Extreme4 emolevy, joka kuvaa kiehtova vertailuarvo - jos parin toinen Intelin 20 gigatavun Larsen Creek solid state drives tavallisella 1TB magneettinen kovalevyn, Intelin SSD välimuistia teknologia väitetään antaa sinulle paljon nopeutuu. Tietenkin, ei ole sellaista asiaa kuin 20GB Larsen Creek ajaa, eikö? Tämä on osa, jossa olimme kertoa, että Intel saattaa lopulta olla demokratisoida solid-state-varastointi ja tehdä siitä edullinen päivittää kaikki - paitsi me tiedämme hyvin, että Z68 on yhtiön premium Sandy Bridge -piirisarja, joten älä saat toivoo jopa liian pitkälle.



[Kiitos, Anton]

Intelin Larsen Creek SSD vuotaa ulos, kiitos ASRock n Z68 emolevy perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 21:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Nordic Hardware | lähde ASRock (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar