torsdag den 28. april 2011

Chrome OS koneet vuotanut vikailmoitukset: Acer netbook ja touch-ystävällinen Seaboard

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:

Acer Chrome OS Netbook Kyntäminen kautta vikailmoitukset on luotettava tapa kaivaa mehukkaita morsels info, ja kiitos että ajattomia taktiikka meillä on joitakin silmälasit on pari ennalta Chrome OS -laitteita. Ensimmäisenä on netbook Acer koodinimeltään ZGB joka mukaan äskettäin teki raportin, on 1366 x 768 paneeli, todennäköisesti 10-12 tuuman välillä. Tiedämme myös, että voit liittää ulkoisen näytön sen kautta HDMI-portti powered by koodaaja sirun Chrontel. Koska AMD: n Fusion netbook-alusta tukee HDMI natiivisti, voimme myös turvallisesti olettaa, että ZGB on käynnissä vain Web-käyttöjärjestelmä Atom-prosessori. Siellä tiedot loppua nyt, mutta hei, se on parempi kuin ei mitään.



Toiseen laitteeseen, rannikko, on kelluva noin Chrome OS virhe varikolla jo jonkin aikaa, mutta raportit ovat vihdoin paljastaa houkutteleva yksityiskohtia. Tiedämme nyt, että se saa virtansa Tegra 2 ja urheilu kosketusnäyttö - täydellinen paikka kokeilla niitä sormen-friendly hienosäädön olemme kuulleet niin paljon. On myös mainintoja "kannen kytkin" ja fyysinen näppäimistö, mikä tarkoittaa sitä voi vaihtaa tai jotain suoneen Eee Pad Slider kuin puhdas pöydältä. Mallilla tekijä olisi hoksaat koska se talo pari USB-porttia ja HDMI-liitin, joka voisi tehdä ja melko paksu tabletti. On selvää, että kumpikaan näistä laitteista ovat vielä vahvistettu (ja rannikko on todennäköisesti käytetään sisäistä testausta vain), mutta ainakin meillä paremman käsityksen siitä, mitä odottaa, kun selain-pohjainen käyttöjärjestelmä tulee kuluttajille myöhemmin tänä vuonna.

Chrome OS koneet vuotanut vikailmoitukset: Acer netbook ja touch-ystävällinen Seaboard perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 13:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Macles , Chrome Story | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar