torsdag den 28. april 2011

HTC työpaikkojen viesti kertoo aikovansa tehdä merkki amerikkalaisten autojen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/htc-job-post-reveals-intention-to-make-a-mark-on-american-cars/:

HTC on ollut ratsastus korkealla sen älypuhelimien menestys kuin myöhään, ja nyt se näyttää sen valmis risteily huomioon autoteollisuuden markkinoilla. That's right, maailman kolmanneksi suurin arvokas älypuhelin valmistaja haluaa lisätä pohjoisamerikkalainen "autoalan liiketoiminnan kehittämisen johtaja" sen joukkueen. Mukaan työn postitse joka ilmestyi Taiwan-yhtiön verkkosivuilla, HTC etsii palkata "kokenut johtaja autoteollisuuden elektroniikkateollisuutta" "kehittää liiketoimintaa autoteollisuuden markkinoilla." Tarkoittaako se, että me voidaan nähdä HTC-tuotemerkillä EV lyömällä jalkakäytävällä yhdysvalloissa lähitulevaisuudessa? Epäilemme, mutta epäilemme, tämä voisi tarkoittaa uptick HTC in Autotarvikkeet ja sisäänrakennettu konsoli tietokoneet tällä puolella on lampi.



[Kiitos, Brian]

HTC työpaikkojen viesti kertoo aikovansa tehdä merkki amerikkalaisten autojen perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 20:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde HTC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar