torsdag den 28. april 2011

Sharp kävellä näytöllä liian stimuloi 32 vierasta kerrallaan Japanin teemapuisto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/sharp-walk-in-display-over-stimulates-32-guests-at-a-time-in-jap/:


Olemme nähneet paljon rakennuksen kokoinen televisio - kuten 80000-neliö-jalka katto näytön Pekingissä , tai että ennätyksellisellä hirviö että Cowboys asennettu Dallas - mutta ne yhden ulottuvuuden LCD: n ei ole mitään tätä "5D "kuutio avataan perjantaina. Valmistettu 156 Sharp 60-tuumainen HD-näyttöjen, 5D Miracle Tour vain löytyy Huis Ten Bosch, "asuin-style resort rakennettu jälkeen keskiaikainen 17-luvun hollantilainen kaupunki" sijaitsee Sasebo City, Japani. Ainutlaatuinen nähtävyys mahtuu 32 vierasta kerrallaan, ja se koostuu yhdestä tärkeimmistä tuulilasi, ympäröi lisäksi paneelit ylhäältä, alhaalta, vasemmalta ja oikealta. Kestävä kahdeksan minuuttia, kiertue esittelee tarinan merenneito nimeltä Sirena, vaikka sisältö joskus muuttaa - koska luonteeltaan tilapäistä, merenneitoja, tietenkin. Olemme vain voinut haaveilla nykypäivän kuriositeetteja olimme törmätä luona 17-luvun Hollannissa, mutta me toivomme, että tämä maaginen paikka ei väistää meitä seuraavan kerran olemme lähellä Nagasaki.

Jatka käsittelyssä Sharp kävellä näytöllä liian stimuloi 32 vierasta kerrallaan Japanin teemapuisto


Sharp kävellä näytöllä liian stimuloi 32 vierasta kerrallaan japanilainen teemapuisto perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 22:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Terävä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar