torsdag den 28. april 2011

Nikonin D5100 vaikutuksen kuvaavat lasten syntymäpäivät ja uskomattoman selkeyden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/nikons-d5100-impresses-captures-childrens-birthday-parties-wi/:

Nikon D5100

Emme ole ainoa sivusto laittaa Nikonin uusi keskitasoisen DSLR kautta vauhti. Paljon muuta ovat D5100 kierrokselle ja ajattelimme, että saattaisit haluta tietää: ne ovat kaikki melko vaikuttunut. Uusi 1080p30 videotila oli hyvin arvostettu kuten suurempi, korkeampi resoluutio kääntyvä näyttö ympäri takaisin. Suurin rekvisiitta yleensä meni parantaa suuren ISO-herkkyyden (joka oli jo varsin kunnioitettava siitä D5000 se korvaa) ja vauhtia automaattitarkennuksen nopeus, erityisesti käytettäessä LCD etsimenä Live View-tilassa. Kumma, sisäänrakennettu vaikutuksia myös kerännyt paljon huomiota. Pienoismalli Effect (Tilt-Shift simulaattori) ja Selective Color-tilassa vaikuttunut arvioijat eniten niiden yllättävää hienostuneisuutta varten kameran käsittelyä. Kaikki vaikutukset voivat olla myös käyttää videon kuvaamiseen, joten voit tehdä teräväpiirtokuvaa näyttävät musta ja valkoinen 8mm kääntämällä Night Vision. Kritiikki olivat suhteellisen pieniä ja useimpiin puolivälissä ja lähtötason DSLRs - ensisijaisesti, että laitos on plasticy ja siellä on pieni viive painopisteen ja suljin suorituskykyä. D5100 on ilmeinen päivityksen aikana D5000 ja enemmän kuin on omat kilpailijoihinsa nähden, mutta jos haluat kaivaa syvemmälle tutustu työhömme ja niistä alla.



Lue - DPReview

Lue - Photography Blog

Lue - CNET

Lue - Nikon huhuja

Lue - Pocket-Lint

Lue - Pocket-Lint (2)

Nikonin D5100 vaikutuksen kuvaavat lasten syntymäpäivät ja uskomattoman selkeyden perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 17:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar