søndag den 19. juni 2011

Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:


Toki voit käyttää tulostimen sylkemään taulukkolaskenta, mutta entä koukkaaminen DualShock 3 pelata sitä kuin videopeli? Juuri Joshua Noblen ja undef duo teki aikana työpajan liittyvät OFFF viime viikolla, ja tulos on upea (jos ei hilpeä). Trio koodattu peli openframeworks , nimeltään vastaanotto Racer, joka käyttää lämpö kuittitulostin modded kanssa "kevyt Videotykki" näyttääksesi Pelin tiedot ja edustavat auto, DS3 valvoa sitä, ja kannettava tietokone kytkeä laitteita ja juokse ohjelmisto. Satunnainen radan esteet saa nopeasti painettu kun pelaaja yrittää navigoida ilman kaatuu - eräänlainen kuten Lane Splitter - tai kunnes paperirulla loppuu jälkeen 164 metriä. Siellä puiden rakastava selaimen version ja täydelliset tiedot, miten se toimii lähteen alla olevasta linkistä. Meillä sijoitettiin reilut 1400 1752 pistettä; kertoa, miten teet kommentteja.



[Kiitos, Jesse]

Jatka lukemista Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video)


Vastaanotto Racer tekee tulostamisesta hauskaa, jätteitä enemmän paperia kuin koskaan ajatellut mahdollista (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink designboom | lähde undef | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar