søndag den 19. juni 2011

Kysy Engadget: Mikä on paras langaton HDMI-lähetin / vastaanotin?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/ask-engadget-whats-the-best-wireless-hdmi-transmitter-receiv/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Allen, joka tarvitsee leikata johto pahimmalla mahdollisella tavalla. Jos etsit lähettämään tiedusteluun oman, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.



"Olen siirtymässä pieni studio ja jostain syystä kaapeliyhteys on hankala paikka ja minun tapa välittää HD videokuvaa ja ääntä enintään 20 metrin päässä. Mikä on paras langaton HDMI-lähetin / vastaanotin tässä tilanteessa? Kiitos! "



Epäilemättä langaton HDMI ratkaisut ovat kehittyneet merkittävällä tavalla viime vuosina. Mikä oli kerran tekniikka varattu niille, joilla nippua käteistä on nyt tekemässä tiensä loppupäässä, mutta siellä on vielä paljon jäljessä asiakokonaisuus. Joten tässä on kysymys - oletko törmännyt yksi, joka todella kannattaa sen suola? Kerro meille kommenteissa alla!

Kysy Engadget: Mikä on paras langaton HDMI-lähetin / vastaanotin? perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 22:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar