søndag den 19. juni 2011

Weird Science virittäytyy veteen ötököitä "peniksen Chorus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:



Inching lähempänä haju-o-vision: Oletko valmis random access aromit? Koska kansainvälinen tutkijaryhmä, jota tuetaan Samsung, on luonut "XY Addressable Matrix Haju vapauttavan järjestelmän avulla On-Off Vaihdettava Device." Laite itsessään on melko nokkela, jossa joukko osoitteellinen lämmitys johdot kulkevat polymeeri, joka kiteyttää eri aromit. Lämpö oikean yhdistelmän, ja tuoksu pizza varovasti leijuu pois laitteesta. Mutta mukana lehdistötiedote tekee selväksi, että Samsung oli kiinnostunut laitteesta, jotta se voisi vastata haju ympäristön mikä on näy näytössä, olipa se suuri (TV) tai pieni (matkapuhelin-vakavasti?).


Traumaattinen aivojen vammat (fiktiivinen) muinainen Galliaan: American lukijat saattavat olla tuttuja Asterix sarjakuvia, jotka on asetettu Roman miehittämässä Galliassa mutta Neurokirurgian osasto Heinrich Heine yliopistossa Düsseldorf tietää nyt kaikki 34 heistä hyvin. Tämä kannattaa, koska skannattu niitä merkkejä aivovammojen , ja keksi huimat 704 tapauksissa noin 20 per kirja. Lähes kaikki niistä johtui pahoinpitelyt, ensisijaisesti hyökkäyksiä gallialaiset jotka kohdistettuja roomalaiset. Suurin osa uhreista (70 prosenttia) olivat saaneet kohtuullisia varotoimia (yllään sotilaallinen kypärä), mutta päädyin menettää suojavarusteita ennen hyökkäystä. Gallialaiset, erityisesti aikana harjoittanut dopingin ennen hyökkäystä, jotka käyttävät kielletyn aineen nimeltään "taikajuomaa".


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar