søndag den 19. juni 2011

Sage TV HTPC hankitut ohjelmistot Googlen, seuraava pysäkki Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/18/sage-tv-htpc-software-acquired-by-google-next-stop-google-tv/:


Missä voi olla mielenkiintoista kehitystä tulevaisuuden Googlen TV , ihmiset on Mountain View on ostanut SageTV . HTPC-ohjelmisto on tehnyt sen Media Center asia useilla eri alustoilla vuodesta 2002, ja mukaan huomata sen kotisivulla kehittäjät "uskomme ideat pääsevät entistä suuremman yleisön käyttäjiä maailmanlaajuisesti monia eri tuotteita, alustat ja palvelut." Vaikka emme sana, mitä Google on suunnitellut, Sage TV on pitkään mukana DVR ja placeshifting ominaisuuksia Google TV tuotteesta puuttuu itsestään. Huono uutinen nykyisille käyttäjille on, että myymälä linkit Sage TV: n sivulla eivät toimi, joten toivottavasti olet jo repeytynyt kaikki tarvittavat päivitykset - se voisi olla vaikka ennen seuraavan saapuu.



.. Kehittää

Sage TV HTPC hankitut ohjelmistot Googlen, seuraava pysäkki Google TV? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 kesäkuu 2011 19:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink @ SageTV (Twitter) | lähde Sage TV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar