søndag den 19. juni 2011

HP kosketusalustan huhutaan puute tiedoston muokkaamiseen on käynnistää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/hp-touchpad-rumored-to-lack-document-editing-at-launch/:


WebOS mutterit ovat PreCentral saanut nimettömän vihjeen, että HP: n välitön liuskekivi ei voi muokata Office-dokumentit kättelyssä. Niin paljon kuin haluaisimme hylätä tätä vastatoimia huhu laittaa hoitaa BlackBerry, se lähettää valitettava lemu totuuden. Vaikka HP on aiemmin tehnyt suurta numeroa kosketusalustan sisällyttäminen Quickoffice app, se on vain sanonut sitä "kanssa Quickoffice" sisällyttää tiedoston muokkaamiseen, eikä se ole koskaan demoed muokkaamalla toiminnassa. Yhtiö on viime aikoina yrittänyt parantaa sen App laskea , mutta ehkä sen olisi pitänyt panostaa enemmän turvaamaan ydintoimintoja sijaan. Toivonkipinä, mutta: sama vihje ehdotti myös, että ainakin jotkut editointimahdollisuus otetaan käyttöön "kautta ladattava päivitys Q3 2011". Hei, mikä kiire?

HP kosketusalustan huhutaan puute asiakirjan muokkaamiseen on käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 09:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PreCentral | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar