søndag den 19. juni 2011

Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:

Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen

Ja tässä ajattelimme ihmiset olivat huolissaan suojella henkilötietoja . Kuten on käynyt ilmi, kuitenkin melkoinen kimpale Android käyttäjät ovat vapaaehtoisesti antaa ryhmälle Cambridgen yliopiston tutkijat tarkastelemaan, miten he käyttävät matkapuhelimissa. Lataamalla Device Analyzer APP alk. Android Market, yli 1000 osallistujaa on sallittu tiedonkeruu ohjelma satotilaston taustalle, kun he käyttävät puhelimet. Ne tilastot - vaihtelee, kun virta kytketään päälle, jonka sovellukset ovat käytössä - tehdään sitten käyttäjien nähtävissä Device Analyzer verkkosivuilla. Tietenkin tämä on Cambridge, melko hyvin arvostettu korkeakoulun oppimista, ja tutkijat osallistuvat sanovat kerätyt tiedot on poistettu henkilökohtaiset tiedot "mahdollisimman hyvin", mutta emme ole kiinnostunut kenenkään tirkistelyn meidän solu tilastot. Jos olet Android ekshibitionisti, voit kuitenkin ilmoittautua opiskelemaan lähde linkkiä.

Device Analyzer Android tutkimuksessa haluaa seurata jokaista liikettä, jos et anna sen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 14:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DroidMatters | lähde Device Analyzer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar