tirsdag den 2. august 2011

HP kosketusalustan saa ensimmäisen OTA päivitys: webOS 3.0.2 tuo suorituskyvyn parannuksia, sanomatonta iloa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/hp-touchpad-gets-its-first-ota-update-webos-3-0-2-brings-perfor/:


Se lyö radioaallot muutamaa tuntia myöhemmin kuin luvattiin, mutta HP: n Kosketusalustan viimein on kauan odotettu webOS päivityksen, joka varhain omaksuvat on äänekkäästi. Mietitkö mitä webOS 3.0.2 tuo multi-touch pöydän? Sen lisäksi suorituskyvyn ja luotettavuuden parannuksia, se myös lisää "toiminnan parantamista useita ydin webOS apps" joista suurin osa on suoraan vastauksia esimerkiksi käyttäjän palautetta. Todellakin, "satoja" parannuksia luvataan myös vahvistaneet vieritys sisällä sähköpostin app, kyky asettaa tapetin kuvat Kuvat app, kirjoita Hakeminen Kalenteri ja parantaa autocorrection supistusten. Joo, vakavasti. Tarkempi changelog odottaa sinua tauon jälkeen, ja voit kertoa meille jos Bell on soittaneet alas kommenteissa alla.

Jatka lukemista HP kosketusalustan saa ensimmäisen OTA päivitys: webOS 3.0.2 tuo suorituskyvyn parannuksia, sanomatonta iloa


HP kosketusalustan saa ensimmäisen OTA päivitys: webOS 3.0.2 tuo suorituskyvyn parannuksia, sanomatonta iloa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 01:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen HP Palm blogi , Palm (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar