tirsdag den 2. august 2011

Sonyn TV uudistus alkaa "heti," voi liittyä kumppaneina muiden yritysten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/sonys-tv-reform-to-begin-immediately-could-involve-partnerin/:

Se on ollut vuodessa. Varsinkin jos olet Sony. Sama yritys, joka tuijottaa 171000000 dollaria hintalappu takia unohtumaton PSN rikkominen ja kirjo huonoja uutisia yksityiskohtaisempi Viimeisin tulos raportti on nyt edessään pelottava tehtävä uudistamassa hiipumassa TV jako. "Kurssi, Sonyn liikkuu gobs paneelien, mutta mukaan Talousjohtaja Masaru Kato," markkinat ovat kypsymässä ja hintakilpailu on ankaraa "in kehittyneemmissä maissa. Mr. Kato äskettäin puhui avoimesti kanssa Nikkei (liittyy alla, tilattava erikseen) huomautti, että yhtiö pyrkii kääntämään TV liiketoiminta "sen, joka voi olla kannattavaa, vaikka Emme tavoittele määrä." Voidakseen tehdä niin, koko alustan ollaan katseli - "yhtään kiveä jää kääntämättä" - ja hän jopa mainitsi, että kumppanuuteen muiden yritysten kanssa harkitaan. Niin, ja jos luulit odottamaan neljäsosa tai kaksi nähdä muutoksia, on kuunnella tässä: "Vaikka emme ole vielä päättäneet, miten ilmoittaa suunnitelmia, he panna täytäntöön välittömästi." Sillä lailla poika!

Sonyn TV uudistus alkaa "heti," voi liittyä kumppaneina muiden yritysten alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 22:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Reuters | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar