tirsdag den 2. august 2011

Uusi Android troijalainen voi nauhoittaa puheluita, altista noloa fantasia baseball keskustelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:

Malware Oikeudet Mobiilihaittaohjelmien ole mitään uutta, varsinkin Android käyttäjille, jotka ovat koulutettuja itse liikkua joskus varjoisa takaisin kujilla Market. Hieno folks at CA Technologies törmäsin mielenkiintoinen uusi troijalainen kuitenkin, että tekee jotain hieman enemmän ärsyttävä kuin max pois teidän luottokortit - se tallentaa keskustelut. Ei ole näyttöä siitä, että tämä on todella löytänyt tiensä villi vielä, mutta on täysin mahdollista, että jotkut ilkeä kehittäjä voivat kaapata puhelut ja ladata ne etäpalvelimeen. On selvää, tämä ei pidä paljon kiinnostusta oman perinteisen Cyber ​​roisto, mutta epäluuloinen läheisensä ja yritysten vakoojia voinut kenttä päivä tällaisia ​​ominaisuuksia. Kaikki mitä voimme tehdä on suosittelen pysymään valppaina ja ylläpitää aimo annos paranoiaa mistä tahansa apps puhelimeesi.

Uusi Android troijalainen voi nauhoittaa puheluita, altista noloa fantasia baseball puhua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 elokuu 2011 11:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket nyt | lähde CA Technologies | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar