tirsdag den 2. august 2011

Nokia ja Microsoft isännöi erityinen tapahtuma 17 elokuu, molemmat yhtiöt todennäköisesti antaa valansa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/nokia-and-microsoft-hosting-special-event-august-17th-both-comp/:


Välillä "vahingossa" paljastamista ja Sea Ray , ilmoitus Fujitsun Mango laite , ja vähemmän kuin-tähtien Q2 Nokia oli, se ei vie paljon hullu spekulaatiota otaksua, että Stephen Elop melkoinen työmyyrä varmistamisessa se saat irti sen newfound avioliiton Microsoft mahdollisimman pian. Niinpä, kuulo sana erityinen tapahtuma heitetään alussa gamescom , vuotuinen pelaamista konferenssissa Saksassa, on varmasti hyvä merkki; mukaan lehdistön kutsuu lähetti tänään, puolue - joka pidetään 17. elokuuta - lupauksia "jännittävä toimia ja yllätyksiä", ja olemme melko varmoja, ne eivät tarkoita maksuton t-paita. Joten yhdessä meidän kanssamme määrittää, millaisia ​​nämä yllätykset ovat, mutta ota ... älä yritä niin vaikeaa.

Nokia ja Microsoft isännöi erityinen tapahtuma 17 elokuu, molemmat yhtiöt todennäköisesti antaa valansa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 17:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde theUnwired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar