tirsdag den 2. august 2011

Joku Finally selainlaajennus joka auttaa sinua löytämään Tab meluamalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKEpCZETB9A/:

Tiedätkö mitä todella jauhaa minun vaihdetta? Ottaa 15 selaimen välilehtiä auki ja yksi musiikin ja ei tiedä kumpi soittaa musiikkia ja ottaa selata kaikki välilehdet, jotta löydettäisiin se, joka soittaa musiikkia, jotta tappaa, koska se tekee sinut hulluksi ja kun " tappanut se olet menettänyt tuntuman siihen, mitä olit työskentelevät ensisijaisesti niin sinun täytyy selata kaikki välilehdet uudelleen vain päästä takaisin työhön, ja siihen mennessä et voi työskennellä, koska sinulla on jo heitetty SINUN LAPTOP OUT kuuden kerroksen ikkunasta.


Tämä äänekäs selaimen välilehti juttu vikoja minua niin paljon, että kuukausi sitten kysyi maailmankaikkeuden rukouksessa, "Voisiko joku ystävällisesti tehdä selainlaajennus, joka kertoo / tappaa kumpi välilehti on metelöivät?" No se näyttää minun pyynnöstäni on vastattu, Lopuksi muodossa Mute Tab Chrome laajennus.


Luonut Jared Sohn , Mute Tab skannaa verkkosivut upottaa plugin HTML-tunnisteita, jotka todennäköisesti tehdä järkeviä kuten <object>, <applet>, <audio> tai <video> ja muutoksia kuvaketta välilehdessä mahdollisesti rikkoneen sivu että Mute Tab nuotti kuvake. Tämän jälkeen voit mykistää App oikealla klikkaamalla sivun ja valitsemalla Mykistä, jotka joko mykistää se sen toistaessa (Safe) tai sulkee plugin (Vaarallinen).


Mute Tab voit myös syventyä tarkat yksityiskohdat mitä välilehtiä voidaan meluamalla klikkaamalla Mykistä Tab kuvaketta selaimen bar, näyttää mitä tageja voisi olla syyllinen kullakin sivulla. Valitettavasti ei ole mahdollista saada mykistää Flash-peli sammuttamatta pelin kokonaan (Sorry Farmville fanit).


Vaikka se on vielä mahdotonta sanoa tarkkaan selaimen välilehdet ovat metelöivät (koska plugins kuten Flash käynnissä Jaetut instanssit Chrome), Mute välilehti on jalo yritys ratkaista # firstworldproblem ainakin antaa sinulle osittainen kiertää koko "heittää kannettavan ulos ikkunasta "juttu. Ole hyvä.


Via: Gizmodo




Ingen kommentarer:

Send en kommentar