tirsdag den 2. august 2011

Evatran n Plugless langattomat EV laturi pienenee, varusmiehet Chevy voltin testaus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/evatrans-plugless-power-wireless-ev-charger-gets-smaller-consc/:

Evatran n Plugless Virta EV laturi pienenee

Kun se tulee teknologia, vanha sanonta "isompi on parempi" kuoli kauan sitten, joten se ei ole yllätys nähdä "pienempi on älykkäämpiä" ajattelua sovelletaan tuotteisiin ja prototyyppien kautta linjan. Tämän päivän (suhteellisen) pieni ihme on Evatran n Plugless Virta Sähköauton lataus järjestelmä: nyt pienempiä, tehokkaampia ja kytkemistä ensimmäinen kokeiluvaiheessa. Viimeksi näimme Plugless Power, järjestelmän langattoman latauksen "station block" venytetty lähes pituus täyden ajoneuvon ja peritään 80 prosentin hyötysuhde. Tänään maksu lohko on vain hieman suurempi kuin keskimäärin pölykapseli, ylpeilee 97 prosenttia latauksen tehokkuus, ja on vähemmän nirso autosi puuttuu langattoman laturin "sweet spot". Evatran valmistelee nyt käynnistämässä testi laivasto jopa 12 Chevy Voltin ottaa järjestelmä näyttämään kyntensä, ja toivoo laajentaa testit peräti 30 autoa tammikuussa. Valmis ojaan pumput ja liittimet ikuisesti? Aloita säästäminen: täydellinen Plugless sähkönsyötön järjestelmä (mukaan lukien ajoneuvo jälkiasennus) asettaa sinut takaisin niin paljon kuin 5000 dollaria, kun tuotanto alkaa joskus vuonna 2012. Älä ole liian yllättynyt, cool stuff harvoin tulee halpaa - paitsi, että vanha sanonta on sovellettava jotain, eikö vain?

Evatran n Plugless langattomat EV laturi pienenee, varusmiehet Chevy voltin testaus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 23:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Autobloggreen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar