søndag den 16. januar 2011

USA valitsee derez virtuaalinen aita pitkin Meksikon rajalla, korvaamalla se edullisempia toimenpiteitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/us-opts-to-derez-virtual-fence-along-mexico-border-replacing-it/:
Muista, että erittäin kunnianhimoinen "virtuaalinen aita", että Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden osastolla oli niin innokas puhaltaa muutaman miljardia dollaria? No, seuraava nippu takaiskuja ja viivytyksiä sen kehittämiseen, se on nyt todettu olevan liian hiton kallis ja romutetaan. Se ei ole ilman roiskeita käteistä rahaa, koska sillä on arvioitu, että miljardi dollaria on jo käytetty asennetaan anturi tornia pitkin 53 kilometrin tieosuus Arizonan rajan Meksikoon. Suunnitelma on nyt suunnata varoja enemmän perinteisiä (ja kaupallisesti saatavissa) valvontatoimenpiteet, kuten lämpökuvaus ja miehittämättömiä tiedustelulennokeille, jonka arvioidaan maksavan 750 miljoonaa dollari kattamaan jäljellä 323 kilometriä Arizonan raja. Mitä tapahtuu, pitää laittoman maahanmuuton ja salakuljetuksen salakuljetus vähintään ei tule halpaa tehtävä. Lähes saa ihmetellä, jos tämä ei ole ongelma paremmin ratkaista kuin teknisiä välineitä.

USA valitsee derez virtuaalinen aita pitkin Meksikon rajalla, korvaamalla se edullisempia toimenpiteitä perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar