søndag den 16. januar 2011

HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley ei luvata meille ei halua olla enemmän kuin vain liitutaulut HP: n webOS valikko ja tänään voimme lisätä netbook luetteloon muototekijät Palm tunnetun OS. Tämä tähänkin tuntematon siivu info tulee operaattorin koulutusta verkkosivuilla HP on perustanut kouluttaa jälleenmyyjille vahvuudet tulevan tuotteita. Koulutus video sivuston puhuu suuren synergian, joka voi johtua älypuhelimet, laatat ja netbooks kaikki käynnissä sama käyttöjärjestelmä ja "puhua" toisiinsa, mikä kuvastaa Bradley "yhdistetty kokemus" mantra pari päivää sitten. Älypuhelimet sanotaan olevan alku uuden perheen webOS tuotteita, niiden suurempien sisarusten määrä tulla "liian aikaisin". Onko 9 helmikuu riittävän nopeasti? Me sanoisi niin.

Jatkaa lukeneisuus HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat

HP lupaa webOS netbooks mennä yhdessä älypuhelimet ja laatat perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PreCentral | lähde HP webOS Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar