søndag den 16. januar 2011

Google puolustaa H.264 poistamista Chrome, sanoo WebM laajennukset tulevat Safari ja IE9

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/google-defends-h-264-removal-from-chrome-says-webm-plug-ins-com/:
Google uusittu melko liekki sodan, kun se sanoi, että pudottamalla H.264 tukea Chromen HTML5 videotägiä viime viikolla, mutta se näyttää yhtiön valmis ja halukas työntämään sen WebM vaihtoehto kova - ei pelkästään laitteisto dekooderi IP nyt saatavilla VP8 muodossa, mutta projektiryhmä on parhaillaan valmistautumassa WebM laajennuksia Safari ja Internet Explorer 9, joista kumpikaan myös video codec itse. Mitä pieni kysymys, onko tämä oikea liiku web suurelle me mukaillakseni, mitä Google sanoi puolestaan: H.264 lisenssit maksavat, Firefox ja Opera eivät tue H.264 myöskään ja suuret yritykset, kuten Google auttavat pikku kaveri puolustaa tämän avoimen vaihtoehto. Meidän täytyy sanoa, ikuinen optimisti meissä on hurraavat. Niin, ja kielitieteilijä on myös meille.

Google puolustaa H.264 poistamista Chrome, sanoo WebM laajennukset tulevat Safari ja IE9 perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar