søndag den 16. januar 2011

Päällä: Making soittaa Windows Phone 7

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/switched-on-making-the-call-on-windows-phone-7/:
Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.

CES 2011 näki debyytti, mikä voisi olla suurin haaste Wintel ylivoima henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn, sillä Windows 95 liimata kantaansa. Yhdistelmä Android-käyttöjärjestelmä ja ARM-suorittimien - ARMdroid jos haluatte - tarttui suurimman huomion syntymässä tabletti luokan tuotteisiin, kuten laitteita, kuten Motorola Xoom ja LG G-Slate . Mutta se oli myös selvää, että valmistajat - omaehtoinen mennessä Cupertinian käsityksiä siitä, mikä käyttöjärjestelmä soveltuu parhaiten millainen laite - on valmis ottamaan yhdistelmästä uusiin suuntiin, jotka tulevat paljon lähempänä muistikirjan muodossa tekijä. Selkeä esimerkki tästä oli ASUS Eee Pad Slider . Jos ottaa tabletin ukkonen varastettu Microsoft ei riitä tekemään yrityksen epämiellyttävä, selvästi loukkaavat malleja, kuten tämä oli.

Ja niin, milloin Steve Ballmer n keynote-yhtiö ilmoitti, että seuraava Windows-versio tukee paitsi x86 tarjonnasta Intel ja AMD - itse lähentyä ARM-kuin System-on-sirut - mutta ARM suunnittelee yrityksiltä kuten Qualcomm ja NVIDIA samoin . Microsoft totesi, että uusi siru tuki oli pyytänyt sen yhteistyökumppanit merkitsee, että PC yritykset haluavat hyödyntää pitkäkestoisen akun ja ohut muoto seikkojen perusteella ARM arkkitehtuurit, mutta tuo mukanaan myös Windowsin laaja ajuri-ja ohjelmistotuki. Microsoft pitää selvästi tabletti toiseen tietokoneeseen, vaikkakin Windowsin laitteisto ja käyttöliittymä kerros on tuettava paremmin. Kuitenkin silmiinpistävää takaisin Android kehitystä, Microsoft riskit oheisvahinkoja oman mobiili käyttöjärjestelmä. Voiko Windows Phone 7 rinnalla ARM-pohjaisen version aitoa?

Jatka käsittelyssä päällä: Making soittaa Windows Phone 7

Päällä: Making soittaa Windows Phone 7 perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 19:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar