søndag den 16. januar 2011

13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä
Mitä nyt spin renkaat autoon tulevan? Onko se edes renkaat? Juuri nyt näyttää siltä, joko vety polttokennojen tai puhdas EV on hallitseva kaduilla muutaman vuosikymmenen, ja onneksi niillä on tarpeeksi teknologiaa ajattelemaan he voivat rauhanomaisesti rinnakkain - aivan kuten Apple ja Microsoft fanboys ja tytöt ovat tiedetään isäntä todella suurta puoluetta yhdessä, jos ne harjoittavat kauan, kunnioittavasti keskusteluja heidän eriäviä mielipiteitä. Vaikka EV ovat jo matkalla, polttokennojen ottaa pois me tarvitaan muutakin vety huoltoasemilla ja yhteistyötä autonvalmistajien. Se tapahtuu nyt Japanissa, jossa 13 yritystä - Toyota , Nissan ja Honda sekä joukko kaasua ja yleishyödyllisten laitosten - yhdistäneet voimansa, jotta "pehmeä kotimaan markkinoille" on polttokennoautoja heti 2015. He toivovat luoda noin 100 vety asemia eri puolilla maata, työ muodostaa laajempi vetyhuolto verkosto sekä valistaa ihmisiä FCVs yleensä. Annamme heille etumatkaa antamalla tiedät, että sanoista "polttokennoauton", vaikka he ovat myös usein kutsutaan FCEVs, tai "Fuel Cell Electric Vehicles." BAM! Kaksi erät pois tehtävälista.

Jatka käsittelyssä 13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä

13 japanilaiset yritykset liittyä edelleen polttokennojen adoptio aiot ajaa polkupyörää yhdessä alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 16 tammikuu 2011 14:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar