fredag den 25. februar 2011

GM osoittaa pois Maasto SUV kanssa kohinan, sanoo hiljaisuus vastaa polttoainetehokkuuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/gm-shows-off-terrain-suv-with-noise-cancellation-says-silence-e/:


GM vaatii uuden Maasto on muita katumaasturit voittamaan, kun se tulee polttoainetehokkuutta, ja he vedoten aktiivinen hälynpoisto - käsite lähellä ja rakas audiophiles kaikkialla - yhtenä vaikuttavia tekijöitä, että laittaa sen 4MPG yllä kilpailua. Pohjimmiltaan maaston värvätty uusi yhden kosketuksen "Eco mode", joka mahdollistaa sen nelisylinterinen moottori ajaa alempi vääntömomentti, pienenee nopeudella, ja siten säästää kaasua. Asia on, tämä lisää polttoainetehokkuutta mukana "low-end taajuuksien puomi,", jossa on hälynpoisto setit: kaksi mikrofonia sisäänrakennettuna auton pääesiintyjä havaita puomi, kehotukset taajuus generaattori pumppu torjumaan ääniaaltoja kautta Maasto kaiuttimista. Yksinkertaisesti sanottuna, GM: n vain päästä eroon epämiellyttävistä hum. Joten hiljaisempi auto ei ole välttämättä vihreämpää auto, mutta otamme enemmän polttoainetta SUV joka päivä. Jos olet poimien mitä GM: n määrittelemästä tutustu koko PR jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä GM osoittaa pois Maasto SUV kanssa kohinan, sanoo hiljaisuus vastaa polttoainetehokkuuden


GM osoittaa pois Maasto SUV kanssa kohinan, sanoo hiljaisuus vastaa polttoainetehokkuuden perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 06:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar