fredag den 25. februar 2011

Verizon toimitusjohtaja väittää Applen LTE tuotteet tulevat, ei täsmennetä, kun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/verizon-ceo-claims-apple-lte-products-are-coming-doesnt-specif/:


Dan Mead, Lowell McAdam n seuraaja ruorissa Verizon Wireless on kertonut Wall Street Journal, että me "lisää peräisin Applen LTE . He ymmärtävät arvolupaus LTE ja olen erittäin vakuuttunut siitä, että he ovat menossa olla osa sitä. " Ei lisätietoja ollut tulossa johtavalta exec, kuten ajoitus ja erityinen muoto Applen osallistumista Verizon LTE suunnitelmia, mutta ainakin nyt on viitteitä siitä, että Cupertino toimii aktiivisesti kohti 4G-yhteydet. Mead kommentit tulivat osana haastattelu keskustella iPhone 4 lanseeraus hänen verkossa, joka on jo nähnyt laitteen rintakuva kautta Verizon avaamalla myyntiennätyksen . Erityisesti on varsinaista aloittamista tämän puhelimen, Tim Cook sanoi LTE version iPhone olisi edellyttänyt liian monia kompromisseja, joten epäilemme näitä kompromisseja, mitä Applen työskentelevät nyt.

Verizon toimitusjohtaja väittää Applen LTE tuotteet tulevat, ei täsmennetä, kun alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 17:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar